کتاب نیوز  شناسنامه

اسرار "سولژنیتسین" به خانواده‌اش رسید

سرویس امنیتی روسیه اسناد و مدارک "الکساندر سولژنیتسین" نویسنده نامدار روسیه را در اختیار خانواده وی قرار می‌دهد. به مناسبت نودمین سال تولد "الکساندر سولژنیتسین" نویسنده نامدار روسیه، سرویس امنیتی روسیه اسناد و مدارکی را که در بایگانی این سازمان نگهداری می‌شوند، در اختیار خانواده وی قرار می‌دهد.
 
"کا.گ.ب" سازمان جاسوسی شوروی سابق در سال 1965، آرشیو سولژنیتسین را به دست آورد و از آن پس، انتشار آثار او در این کشور ممنوع شد. در سال 1973 نیز "کا.گ.ب" دست‌نوشته‌ "مجمع‌الجزایر گولاک" را به‌دست آورد و پس از آن، زمینه برای چاپ این کتاب در پاریس فراهم شد.
 
انتشار این کتاب در خارج از کشور، باعث دستگیری و تبعید وی شد... "سولژنیتسین" در سال 1974 از شوروی اخراج شد و از آن جا به آلمان غربی و سوئیس رفت و در نهایت در ایالات متحده ساکن شد. وی در سوم اوت سال جاری بر اثر ایست قلبی درگذشت.

۱۳۸۷/۰۶/۱۷
 مطالب مرتبط 
خیابان سولژنستین یا خیابان کمونیست‌ها؟!

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
صلی‌الله علیک یا اباعبدالله/ ویژه
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام