"نیکیتا لالوانی" نویسنده انگلیسی هندیتبار که جایزه ادبی "دزموند الیوت" را از آن خود کرده، این جایزه ده هزار پوندی را به مؤسسات خیریه و حقوق بشر بخشیده است.
لالوانی که چندی پیش رمان "با استعداد" را نوشته بود، پس از اعلام نهایی این جایزه چک ده هزار پوندی خود را به مؤسسات خیریه و حقوق بشر بخشید. این کتاب لالوانی پیش از این در لیست نهایی جایزه بوکر و کوستا دیده شده بود.
نیکیتا لالوانی در همین باره گفته است: «از قبل چنین تصمیمی نداشتم چون اصلا فکرش را نمیکردم که این جایزه را ببرم. اما وقتی این جایزه را بردم احساس کردم که بهترین کار این است که آن را در راه خیریه ببخشم.»
لالوانی در سال 1973 در ایالت راجستان هند به دنیا آمده و در انگلستان بزرگ شده است. رمان «با استعداد» به موضوع مهاجرت میپردازد و نویسنده در نوشتناش از زندگی شخصی خود بهره گرفته است.
جایزه ادبی "دزموند الیوت" برای اولین بار امسال تاسیس شده است و نیکیتا لالوانی اولین برنده این جایزه انگلیسی است.