کتاب نیوز  شناسنامه

"پاسدار اسلام" ویژه‌ی امام و انقلاب

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، شماره جدید ماهنامه پاسدار اسلام ویژه خردادماه را منتشر کرد. به گزارش کتاب‌نیوز، به مناسبت فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، بخشی از این ماهنامه با عنوان‌های «نقش مردم در کلام و اندیشه امام خمینی (ره)» و «ذکر در آثار امام خمینی (ره)» اختصاص دارد.

حسین طاهری وحدتی در نوشته خود با عنوان «نقش مردم در کلام و اندیشه امام خمینی (ره)» جایگاه مردم در فرهنگ و دیدگاه امام خمینی (ره) را از مسائل اصلی تفکر ایشان در مسائل اجتماعی برشمرده و می‌افزاید: تعامل مردم و امام خمینی (ره) به ویژه در دوران پس از انقلاب اسلامی تا آخرین لحظه زندگی ایشان، یکی از مقاطع طلایی و به یادماندنی حکومت از نوع دینی آن است.

«ذکر در آثار امام خمینی (ره)» به قلم یاسر جهانی‌پور، عنوان بخش دیگری از ماهنامه پاسدار اسلام است. آنچه در این مقاله تحت عنوان ذکر در آثار امام خمینی (ره) جمع‌آوری شده است مشتمل بر دو بخش کلی است؛ اول جمع‌آوری کلمات حضرت امام (ره) درباره ذکر و دیگر جمع آیات و روایات و اقوال بزرگان در رابطه با ذکر از منابع معتبر. نگارنده در فصل اول مقاله خود به تعریف واژه ذکر پرداخته و در ادامه مراتب ذکر را یادآور شده و نکاتی را در سلوک برشمرده است.

حجت‌الاسلام سید جواد حسینی به مناسبت ایام سوگواری فاطمیه (س) در نوشتار خود با عنوان «دفاع فاطمه (س) از امامت و امام خویش» حضرت صدیقه کبری (س) را والاترین مدافع ولایت خوانده است و به انواع دفاع‌های آن حضرت از اصل امامت و امامت دوازده‌گانه و دفاع از شخص علی (ع) تا پای جان پرداخته است. 

بخش دیگر این ماهنامه، «انقلاب اسلامی؛ انقلابی معنوی» نوشته‌ای از سید رضا زمانی است که ضمن بیان اهداف اساسی انقلاب اسلامی، اشاره‌ای به ناتمام بودن تئوری‌ها و ناتوانی تحلیل‌گران از درک این انقلاب کرده و به تبیین اصول بنیادی تفکر و اندیشه اسلامی پرداخته است.
بخشی از ماهنامه پاسدار اسلام «هشدارهای اجتماعی» است که هشتمین قسمت آن در این شماره با عنوان «بی‌شرمی و پرده‌دری» مطرح شده است. سایر عناوین این ماهنامه عبارتند از: دانستنی‌هایی از قرآن، سخنان معصومان، بایسته‌های مؤمنان، انضباط مالی و الگوی مصرف، فلسفه رجعت در نظام شیعه.

سیصد و هیجدهمین شماره ماهنامه عقیدتی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پاسدار اسلام به صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، و مدیر مسؤولی محمد حسن رحیمیان در 50 صفحه به قیمت 200 تومان، وارد بازار مطبوعات شده است.

۱۳۸۷/۰۳/۱۷
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

فروش آثار در این بازارچه،
به معنی تأیید آنها نیست.

بایگانی
تبریزی‌ها پول بدهند یار مهربان ببرند
بوستان کتاب تازه‌های ناشران را خریداری می‌کند
قم رتبه‌ی اول "پست کتاب"
پلی استیشن هم به یاری کتاب می‌آید
تلاش‌های یک افغانی برای توسعه‌ی فرهنگ مطالعه‌
کتاب‌های پرفروش جهان عرب
"راه" پنجم به مهر رسید
آئینه پژوهش و فهرست 110 جلدی بزرگان شیعه
بانوان مشروطه در جدیدترین پیام زن
تازه‌های بوستان کتاب پیامکی اعلام می‌شود
جادوی پولدار شدن یا ثانیه‌ای 8000 تومان!
تبلیغات ویژه برای فروش انجیل
جشنواره کتاب گوتنبرگ میزبان نوبلیست‌ها
فروش 45هزار نسخه ‌از یک کتاب در یک روز
جدیدترین شماره‌ی فقه‌وحقوق منتشرشد
مشترکات فرهنگی ناشران چین و تایوان
پرفروش‌های ایرانی به روایت مهر
مزایده پنج هزار پوندی برای نجیب محفوظ
خون‌آشام‌ها هنوز هم می‌فروشند
نمایشگاه کتاب‌های اسلامی در ترکیه


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام