کتاب نیوز  شناسنامه

نامزدهای دینی جایزه‌ی فصل

کتاب‌های راه یافته به مرحله دوم داوری حوزه دین در گروه‌های علوم قرآنی و حدیث، سیره معصومین، اسلام، فقه و اصول، کلام، اخلاق، عرفان و ادیان دیگر از سوی دبیرخانه جایزه کتاب فصل اعلام شدند.

در گروه علوم قرآنی و حدیث کتاب‌های «مکاتب تفسیری» نوشته علی‌اکبر بابایی، «اقتباس از قرآن کریم» ترجمه حسین صابری و «قصه و قصه‌گویی در اسلام» ترجمه مهدی محبتی به عنوان نامزدهای کتاب فصل به مرحله دوم داوری راه یافتند.

ناشران این کتاب‌‌ها به ترتیب سمت، علمی _ فرهنگی و چشمه بودند. در گروه سیره معصومین (ع) نیز کتاب «جهاد الشیعه فی العصر العباسی الاول» تصحیح سامی الغریری منتشر شده از سوی مؤسسه دارالکتاب الاسلامی به عنوان نامزد دریافت جایزه معرفی شده است.

همچنین در گروه اسلام کتاب «اسلام سنتی در دنیای متجدد» ترجمه محمد صالحی از انتشارات دفتر نشر و پژوهش سهروردی امتیاز لازم را برای راه یافتن به مرحله دوم داوری کسب کرده‌است.

از میان کتاب‌های منتشر شده زمستان 86 در گروه فقه و اصول کتاب‌های «المبسوط فی فقه الامامیه» تصحیح و نشر مؤسسه نشر اسلامی، «تطور اجتهاد در حوزه استنباط» نوشته محمدابراهیم جناتی از انتشارات امیرکبیر، «از ژرفای مکاسب» نوشته جواد فخار طوسی از نشرگنج معرفت و «ماد? شانزدهم کنوانسیون زنان از نگاه فقه شیعه» نوشته مریم محمدی از دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی به مرحله دوم داوری راه یافتند.

به گزارش ایبنا در گروه کلام کتاب‌های «علم پیشین الهی و اختیار انسان» نوشته محمدتقی سهرابی فراز انتشارات وثوق، «عقل و دین از دیدگاه ملاصدرا و برخی فیلسوفان صدرایی معاصر» نوشته عباس نیکزاد از انتشاراتی‌های امیرکبیر و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، «رجعت؛ بازگشت بزرگ در هنگام ظهور» نوشته حسین شهمیری از پژوهشگاه فرهنگ و معارف و «تاریخ و عقاید ماتریدیه» نوشته سیدلطف ا... جلالی از مرکز تحقیقات و مطالعات ادیان و مذاهب از نظر داوران واجد شرایط لازم برای راه یافتن به مرحله دوم داوری بودند.

در گروه اخلاق «تزکیه نفس» نوشته سیدمحمد شفیعی مازندرانی از دفتر نشر فرهنگ اسلامی، «کتاب غیبت» ترجمه مجتبی عزیزی از انتشارات جمکران و گروه عرفان «هستی شناسی عرفانی از دیدگاه میرزا هاشم اشکوری» نوشته علی فضلی از نشر ادیان و «مواجید عرفانی» نوشه حسین روحانی‌نژاد از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز به مرحله دوم داوری راه یافتند.

همچنین در گروه ادیان کتاب‌های «اسطوره‌های موازی» ترجمه عباس مخبر از نشر مرکز، «باور به خدا» ترجمه مسعود خیرخواه از نشر علم و «‌شبیه‌سازی از دیدگاه آیین کاتولیک و اسلام» نوشته سیدحسن اسلامی از مرکز تحقیقات و مطالعات ادیان و مذاهب به مرحله دوم داوری راه یافتند.

چهارمین دوره جایزه کتاب فصل (ویژه زمستان) یکشنبه 26 خرداد ماه در سرای دایمی اهل قلم برپا می‌شود

۱۳۸۷/۰۳/۱۳
 مطالب مرتبط 
کورت فلاش برنده‌ی جایزه‌ی جهانی ایران شد
فراخوان دومین دوره انتخاب کتاب دین

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
واکنش سریع! به تفریحات و بیکاری امیرخانی
من به این "جوان" حق می‌دهم که در آن هوای گرم انجمن قلم که تابستانها حتی یک کولر نداشت؛ توهم نویسندگی پیدا کند... شما آمار نویسندگان بیکار در این دولت را با تمام دولت‌های قبل و بعد از انقلاب مقایسه کنید... ما اصولاً غلط می‌کنیم از زبان قاضی مرتضوی شوخی شوخی حرف بزنیم!
۱۳۸۷/۰۹/۰۳
120دقیقه‌برای‌9کتاب‌/ عماد افروغ
خطری که ما را تهدید می‌کند؛ سیاسی شدن دین و یا به عبارتی «ماکیاولیسم» مذهبی است... آیا این امکان وجود ندارد که قدرت سیاسی و یا حتی قدرت اقتصادی محور تعیین ارزش‌ها و حق و باطل شوند؟... قابلیت‌های نظری خود را به رخ غرب می‌کشیم اما غرب را مرجع داوری تلاش‌های خود قرار می‌دهیم... یکی از پیش فرض‌های روشنفکری «حق مدار بودن» آن نسبت به انسان‌هاست.
۱۳۸۷/۰۸/۲۹
ادبیات توان تغییر ندارد / مصطفی مستور
هیچ‌کس با خواندن یک رمان متحول نمی‌شود... ادبیات نمی‌تواند زندگی ما را به معنای جوهری تغییر دهد. چیزهای بسیاری وجود دارد که می‌تواند تأثیری عمیق‌تر و شگفت‌تر از ادبیات داشته باشد. این کار از عهده‌ ادبیات برنمی‌آید... ساختار زندگی ما در غم و اندوه تنیده است و اندوه بشری خیلی بیشتر از شادی‌های اوست.
۱۳۸۷/۰۸/۲۵

بایگانی  
اجرت
پرسیوال اورت / اسدالله امرایی
نفر چهارم
جان راسل / محسن حدادی
چند روایت معتبر درباره‌ی برزخ
مصطفی مستور
ساعت خواب
سید علی موسوی
مرغ ِ بخش
ایتالو کالوینو / اعظم رسولی
کِرم شلیل
نادر ابراهیمی
این زنان
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
شوهر آمریکایی
جلال آل احمد

بایگانی  
به کُشته مرده‌های تو قسم
کاظم بهمنی
من دف نوازِ صورتِ خورشیدم
حافظ ایمانی
مرد‌ آن‌‌است که از نسل‌سیاوش باشد
حامد عسکری
فرجام تلخ آرزو
یوسفعلی میرشکاک
خویش را اول مداوا کن
حاج میرزا حبیب خراسانی

بایگانی  
خواجــــه پیشی
سعید سلیمانپور (بوالفضول ‌الشعرا)
شوهر کامپیوتری
ابوالفضل زرویی نصرآباد
مرگ تدریجی یک آبگوشت بزباش
رویا صدر
قسمت آخر ترانه‌ مادری
محسن حدادی
توافت‌های ایران و خارج
صالح شخصی

بایگانی  
شیخ بهایی در ملک
دفاع به روایت ارتش
بوی جوی مولیان
دومین بزرگترین کتابخانه‌ی دنیا

بایگانی  
به خیال خودم کسی شدم
محسن حاجی کریمی ساری
بخشش یا انتقام؟!
مهران محرمیان
به سجده افتادن
هاجر قاسمی
واسطه‌ی نجوا
نفیسه مرشدزاده

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام