کتاب نیوز  شناسنامه

کتاب سال شهید مطهری کلید خورد

با انتخاب هفت نفر به عنوان اعضای شورای علمی، جایزه کتاب سال شهید مرتضی مطهری کلید خورد و نخستین دوره آن به احتمال زیاد در سال جاری برگزار می‌شود.

مسئول خانه موزه شهید مرتضی مطهری در گفتگو با مهر، از انتخاب هفت تن به عنوان اعضای اولیه شورای علمی جایزه کتاب سال شهید مطهری خبر داد و گفت: «این افراد از اساتید حوزه و دانشگاه انتخاب شده اند و سعی شده از مبرزترین چهره های فرهنگی مسلط به آثار استاد مطهری باشند.»

وی بدون اشاره به اسامی این افراد، افزود: «با این کار مقدمات برگزاری جایزه فراهم شده است. این جایزه البته بی ارتباط با جشنواره "مطهری پژوهان" - که در سال جاری برگزار خواهد شد - نیست و تمام سعی مان را می کنیم که نخستین دوره آن در سال جاری برگزار شود.»

دژاکام در عین حال اضافه کرد: «با این وجود تا این لحظه درباره نحوه برپایی جایزه، مسائل اعتباری و حامیان مالی آن تصمیم‌های خاصی گرفته نشده است.»

"علی دژاکام" همچنین از تکمیل این مرکز به تمام آثار و اسناد مربوط به شهید مطهری با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: «تاکنون منابع بسیاری به خانه موزه آمده و به زودی دیگر دست نوشته‌ها و اسناد مرتبط با استاد مطهری به این مرکز خواهد آمد. قصد داریم اطلاعات مربوط به آنها را در یک بانک اطلاعاتی مدون گردآوری کنیم و آن را روی سایت خانه موزه قرار دهیم.»
 

۱۳۸۷/۰۲/۲۸
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
قصد قربت کن / امیر رضا ستوده
این آقا (امام) گفته که در خرمشهر بمانید و از شهر محافظت کنید. ما هم ماندیم و عراق حمله کرد و از این بابت قریب به نهصد هزار تومان ضرر کردیم و خانه و وسایل آن آسیب دیدند. لذا من از ایشان شکایت دارم... مگر من اصول دین مردمم که هر جا و هر کسی با من مخالفت کرد، دینش تباه شود.
۱۳۸۷/۰۴/۲۵
باکتری‌ها بر جنازه‌ی کلیسا / اومبرتو اکو
هنگامی که شخصی به اعتقاد به خداوند خاتمه می‌دهد، اینگونه نیست که او دیگر به هیچ چیز ایمان ندارد، بلکه او به هر چیزی جز خدا "ایمان" دارد. این سخن درست است. "مرگ خدا" یا حداقل مردن خدای مسیح، با تولید انبوهی از بت‌های مختلف همزمان شد.
۱۳۸۷/۰۴/۲۰
مافیا و ما‌ فی‌ها / حبیب‌الله شهبازی
"بی‌شرف‌ترین" کس آن بود که علیه خاندان و مردمش به حکومت حرفی بزند. هر چه بود باید در درون "خاندان" حل و فصل می‌شد. این نظام طی قرن‌ها آبدیده شد و انضباطی عجیب را شکل داد. به این ترتیب، به تدریج "ما فی‌ها" شکل گرفت.
۱۳۸۷/۰۴/۱۲

بایگانی  
پاپوش
مجید قیصری
فروشگاه عربی
زکریا تامر
انجمن مخفی / فصل دو
احمد شاکری
بعد از ظهر سگی
فرورتیش رضوانیه
بی‌پناه
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
دعوتی برای نوشیدن چای
یوسف شارونی / حسین سیدی
در رؤیاى بابل / فصل اول
ریچارد براتیگان / پیام یزدانجو
چند روایت معتبر درباره‌ی کشتن
مصطفی مستور

بایگانی  
جان و جهان در باختیم
خواجوی کرمانی
مجموعه‌ی ناچیز من آشفته‌ی او باد
علیرضا بدیع
ما را هوای تُست
شیخ مصلح‌الدین شیرازی (سعدی)
ز کوی او غباری به من آر توتیا را
محمد حسین شهریار
تو دلت را جای‌من بگذار شاعرمی‌شود
نجمه زارع

بایگانی  
نحن معترضون غلیظاً للخلیج الفارسیه
حمید ربیعیان
همچون یک کدوتنبل
محمد جاوید
بررسی ابعاد ادبی"یه توپ‌دارم‌قلقلیه"
رضا احسان‌پور
مترو حیوان نجیبی است
علیرضا لبش
تمام پاسخ او یک کلام بود: زرشک!
مصطفی حسن‌زاده

بایگانی  
به بزرگی یک دائرة‌المعارف
خال لب
کتاب لندن
رونمایی از گنبد نهم

بایگانی  
نشانه
مهران محرمیان
قلپ
نفیسه مرشدزاده
خدا سلام رساند و گفت...
عرفان نظر آهاری
ساعت، نه و ده دقیقه خون راه افتاد
محمدصادق کریمی

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
بیش از 6 ساعت دیدار رهبر انقلاب با شاعران. 84 تا 86
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام