کتاب نیوز  شناسنامه

اقبال 6000 پوندی به بدترین شاعر انگلیسی

35 نسخه دست نویس از اشعار "ویلیام توپاز مک گوناگال" (معروف به بدترین شاعر انگلیسی زبان تاریخ) در مزایده ای به مبلغ شش هزار و 600 پوند فروخته شد.

این شاعر که بیش از 100 سال از درگذشت وی می‌گذرد، به دلیل ضعف در استفاده از لغات، به کارگیری غلط دستور زبان، ناموزون بودن شعر و... به بدترین شاعر انگلیسی زبان مشهور شده است؛ تا جایی که درباره او می‌گویند "به قتل عام زبان انگلیسی دست زده بود."

این مزایده روز گذشته از سوی کتابخانه ملی اسکاتلند در ادینبورگ برگزار شد و به ارزشی بیش از داستان‌های امضا شده هری پاتر و یا رمان‌های یان فلمینگ فروش رفت.

به گزارش مهر به نقل از تایمز، "ویلیام توپاز مک گوناگال" سال 1825 در ادینبورگ اسکاتلند متولد شد و سال 1902 از دنیا رفت. او طی زندگی خود شغل نساجی را که حرفه پدری‌اش بود دنبال کرد و در عین حال به سرودن شعر پرداخت. وی درباره شاعر بودن خود گفته بود: «یکی از اتفاقات شگفت‌انگیزی که در زندگی من روی داد این بود که در سال 1877 فهمیدم می‌توانم یک شاعر باشم.»
 

 

۱۳۸۷/۰۲/۲۸
 مطالب مرتبط 
"مثنوی" مولانا بهترین اثر ادبی افغانستان!
تصویرگر ایرانی در "برلین؛ شهر رفو شده"
شکایت میراماکس از نویسنده‌ی بدقول
پیشگویی‌های یک زن در صدر پرفروش‌های آمریکا
استعفای دسته جمعی در "سوره مهر"
ماهنامه شعر منتشر ولی "ادبیات داستانی" تعطیل شد
ایران چک جدید در بزرگداشت فردوسی
دفتر ششم گزارش فرهنگستان منتشر شد
1500 نویسنده در بزرگ‌ترین جشن فرهنگی اروپا
"حقوق کار و روابط کارگر و کارفرما" در اتحادیه ناشران
"28 اشتباه نویسندگان" چیست؟

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام