کتاب نیوز  شناسنامه

جنگ ایران ‌و ‌عراق از نگاه مطبوعات جهان

سه جلد از مجموعه 50 جلدی کتاب "جنگ ایران ‌و ‌عراق از نگاه مطبوعات جهان" سوم خرداد منتشر می‌شود.    
 
احمد جنتی محب، رئیس مرکز ملی اسناد دفاع ‌مقدس گفت: 35 هزار برگ از مطبوعات خارجی را در قالب مجموعه‌ای 50 جلدی با عنوان «جنگ ایران ‌و ‌عراق از نگاه مطبوعات جهان» منتشر می‌کنیم.

به گفته وی، فاز اول این طرح با تدوین 10 هزار برگ از این اسناد در 16 جلد آغاز شده و 3 جلد اول، دوم و هشتم آن، تا سوم خرداد منتشر می‌شود. احمد جنتی‌محب، رئیس مرکز ملی اسناد دفاع ‌مقدس روز گذشته به مناسبت روز اسناد ملی در غرفه جشنواره ربع قرن کتاب دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافته بود.

به گفته جنتی‌محب، این مرکز با اعتبار 30 میلیون تومانی کار شناسایی و خرید کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس را انجام می‌دهد و تا کنون 170 جلد کتاب در نمایشگاه در این زمینه پیدا شده است.غرفه «ربع قرن کتاب دفاع مقدس» در بخش سازمان‌ها و نهادهای بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برپا است.

جنتی‌محب همچنین از جمع‌آوری حدود یک میلیون برگ اسناد مکتوب مرتبط با دفاع‌ مقدس خبر داد. به گفته وی، این اسناد به صورت 16 بانک اطلاعاتی و نرم‌افزار در اختیار کتابخانه‌های تخصصی این مرکز در سراسر کشور قرار گرفته است. مرکز ملی اسناد دفاع ‌مقدس در سال‌های اخیر تلاش کرده اسناد مرتبط با دفاع مقدس را از سازمان‌ها و نهادهای دولتی جمع‌آوری کند.

جشنواره ربع قرن کتاب نمونه دفاع مقدس قرار است خرداد سال آینده با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و وزارت ارشاد برگزار شود. در این جشنواره، داوران و کارشناسان ادبی 25 سال ادبیات جنگ را بررسی می‌کنند. پیش از این حسین نصرالله‌زنجانی، دبیر اجرایی جشنواره ربع قرن کتاب دفاع مقدس از انعقاد تفاهم‌نامه بین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و وزارت ارشاد برای تأمین مالی جشنواره خبر داده بود.

به گزارش فارس، علاوه بر این دو نهاد، بنیاد شهید و امور ایثارگران، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، بنیاد فرهنگی روایت فتح، سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه، مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ، انجمن قلم و انجمن نویسندگان کودک و نوجوان نیز در برگزاری این جشنواره مشارکت دارند.

 

۱۳۸۷/۰۲/۱۸
 مطالب مرتبط 
اعترافات تکان‌دهنده یک تروریست اقتصادی

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

اصل44 و ادبیات ملی/ رضا امیرخانی
تنها کتابی که در کتابخانه‌های آمریکا به آن برخوردم "بوف کور" هدایت بود که وقتی در یکی از ایالت‌ها یعنی اوهایو بررسی کردم، دیدم در طول یک سال اصلا کسی آن را به امانت نگرفته بود. بنابراین صرف ترجمه تمام‌کننده نیست.
۱۳۸۷/۰۲/۲۲
مطهری و گروه خون ما
جناب مولوی گفته است: صد هزاران طفل سر بُبریده شد، تا کلیم الله موسی زنده شد. این سخن مال مولای روم نیست، قبل از او هم ابن عربی گفته است، بعدها دیگر رواج پیدا کرد؛ آن بزرگوار می‌گوید: موسای کلیم دفعتاً به بار نیآمده! این یُذَبِّحُونَ اَبناءَ هُمْ...
۱۳۸۷/۰۲/۱۶
سیدمرتضی؛ 40سال قبل
روح شاعرانه‌ای داشت، شعرهای زیبایی می‌سرود و همه از شعرهای او خوششان می‌آمد. ولی نمی‌دانم چرا شعرهایش را جمع آوری نکرد... یادم می‌آید به شعرای مطرح آن زمان مثل شاملو، اخوان، فروغ، احمدرضا احمدی و دیگران بسیار علاقه داشت.
۱۳۸۷/۰۲/۲۱

بایگانی  
دعوتی برای نوشیدن چای
یوسف شارونی / حسین سیدی
در رؤیاى بابل / فصل اول
ریچارد براتیگان / پیام یزدانجو
چند روایت معتبر درباره‌ی کشتن
مصطفی مستور
گلوی آهنی
میخائیل بولگاکف/ نیره توکلی
بستنی‌فروش و رونالدینهو
حمید نوایی لواسانی
هزار و سیصد و سمنان / فصل 19
محسن حدادی، سیدعلی موسوی و...
کلم تُرشی
سید علی موسوی
یک بار در عمر
جومپا لاهیری/ فرشید عطایی

بایگانی  
با ابر بی‌رمق، حرَجی بر کویر نیست
محمد مجتبی احمدی
فرمانروایی خانه بر دوشم، محبت کن
فاضل نظری
سیب‌بودن مسیر خوبی نیست
محمد کاظم کاظمی
خاتون بی‌ملاحظه!
آرش پورعلیزاده
تقویم خاطرات من از هوش می‌رود
مرتضی حیدری آل‌کثیر

بایگانی  
تمام پاسخ او یک کلام بود: زرشک!
مصطفی حسن‌زاده
نطق انتخاباتی سرلیست
استاد بوالفضول الشعرا
دستورالعمل تبلیغاتی
داریوش کاردان
خداحافظ عشق افلاطونی من!
حامد تأملی
آخرین شگردهای انتشار کتاب
فرورتیش رضوانیه

بایگانی  
کتاب لندن
رونمایی از گنبد نهم
کتابخانه‌های عصر خلاقیت
14 قرن بعد

بایگانی  
ساعت، نه و ده دقیقه خون راه افتاد
محمدصادق کریمی
دریبل دوطرفه
مصطفی حسن‌زاده
و قاف حرف اول قلب است
محسن حدادی
قیام بعد از رکوع
محبوبه سلیمی

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام