کتاب نیوز  شناسنامه

برگزیدگان استانی شعر فجر

برگزیدگان جشنواره‌ی شعر فجر در استان‌های یزد و کرمان معرفی شدند.

به ‌گزارش کتاب‌نیوز بنا بر اعلام دبیرخانه‌ی جشنواره، "سیده صدیقه عظیمی‌نیا" در بخش آیینی و دینی، "ابوخالق ابویی" در بخش آزاد، "مسعود زارع" در بخش امام (ره) و انقلاب، "سیدفضل‌الله طباطبایی ندوشن" در بخش اجتماعی، "فرزانه سعادتمند" در بخش شعر جوان و "مریم عابدین‌پور" در بخش اجتماعی در جشنواره‌ی شعر فجر در یزد برگزیده شدند.

همچنین "عالیه مهرابی" به‌عنوان شاعر برگزیده‌ی این استان معرفی شد.

مراسم پایانی جشنواره‌ی شعر فجر در یزد، روز سه‌شنبه با حضور حجت‌الاسلام احمد عجمین - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد -، ذکریا اخلاقی و جمعی دیگر از شاعران استان در تالار شهرداری یزد برگزار شد.

همچنین حجت‌الاسلام "معین صمدانی" و "معصومه شجاعی" در بخش شعر امام (ره) و انقلاب، "عالیه جهرمی" در بخش شعر محلی و بومی، "علی حیدری‌زاده" در بخش شعر ولایی، "احمد اسداللهی" در بخش شعر پایداری و "عزیزه احمدپور" در بخش شعر اجتماعی به‌عنوان شاعران برتر استان کرمان انتخاب شدند.

"محمدعلی جوشائی" نیز به‌عنوان شاعر برگزیده‌ی استان شناخته شد.

مراسم پایانی جشنواره‌ی شعر فجر در کرمان هم روز گذشته با حضور مهدی محبان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان - و جمعی از شاعران و مسؤولان محلی در تالار عماد مجتمع فرهنگی - هنری ارشاد کرمان برگزار شد.

همچنین زمان مراسم اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی شعر فجر در 30 استان اعلام شد.
 
 
به گزارش کتاب‌نیوز به نقل از ستاد خبری دومین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر، 
همچنین مراسم اختتامیه استان‌های اردبیل، ایلام، خراسان رضوی، زنجان، سمنان، قم و همدان 18 بهمن، استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، گیلان، گلستان و مازندران 20 بهمن، استان‌های آذربایجان شرقی، بوشهر، خراسان جنوبی، قزوین، کردستان، مرکزی و هرمزگان 21 بهمن، استان‌ فارس 23 بهمن‌ماه و استان‌های خراسان شمالی و خوزستان 26 بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

بنابر این گزارش در این مراسم از شاعران برگزیده دومین جشنواره شعر فجر استانی تقدیر به‌عمل خواهد آمد. مراسم اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی شعر فجر دوم اسفندماه سال جاری در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد. 

۱۳۸۶/۱۱/۱۸
 مطالب مرتبط 
اهدای درجه‌ی هنری به 28 نویسنده و شاعر
تمدید فراخوان جایزه ادبی اصفهان

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
درشت‌نمایی مضحکه / محمدعلی علومی
آثار ارسکین کالدول به راحتی می‌توانند آثاری از خسروشاهانی و یا کیومرث صابری باشند. آثار ویلیام سارویان شباهت زیاد به آثار منوچهر احترامی و آثار جیمز تربر با آن فضاهای غریب و سوررئال می‌توانند آثاری از عمران صلاحی و یا غلامحسین ساعدی باشند... در تمام آثار ادبی ارزشمند روانکاری آدم‌ها در موقعیت‌های مختلف و متضاد دیده می‌شود.
۱۳۸۷/۰۷/۰۶
میهمانی انگور / عبدالله جوادی آملی
آنها که عبادتشان خائفانه است، عید آنها هم خائفانه است. آنها که عبادتشان تاجرانه است؛ عید آنها هم در همین حد است. ولی اولیای الهی که صدر و ساقه‌ی ماه مبارک رمضان برایشان عید است،‌ آنها عیدشان وصال الهی است که عرض کرد: خدایا! توفیقی بده، ما چیزی غیر از تو نخواهیم. وقتی خدا با انسان بود، همه‌ی عالم با انسان است.
۱۳۸۷/۰۷/۰۸
شیعه در اسرائیل / معتز احمد
رسانه‌های گروهی این پدیده را خطرناک‌ترین تهدید علیه اسرائیل توصیف نمودند. شماری از گروه های "شیعی مذهب" در اسرائیل فعال هستند که به شکلی طبیعی در حال رشدند و با نهادها و گروه‌هایی ارتباط برقرار کرده‌اند که از نظر رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک‌اند.
۱۳۸۷/۰۷/۱۵

بایگانی  
ساعت خواب
سید علی موسوی
مرغ ِ بخش
ایتالو کالوینو / اعظم رسولی
کِرم شلیل
نادر ابراهیمی
این زنان
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
شوهر آمریکایی
جلال آل احمد
گرگین خان
سید علی موسوی
لحظه‌ی زخمی‌شدن حباب
مجتبی زحمتکش
پاپوش
مجید قیصری

بایگانی  
دست گمشده‌ها را مگر نمی‌گیری؟
کاظم بهمنی
چگونه بنوشم تو را که ساغر عشقی؟
حافظ ایمانی
بازا که در هوایت خاموشی جنونم
محمدرضا شفیعی کدکنی
لبخندی بزن تا عید فطر من
علیرضا قزوه
سهم تو یک قمار بزرگ است
محمدکاظم کاظمی

بایگانی  
مرگ تدریجی یک آبگوشت بزباش
رویا صدر
قسمت آخر ترانه‌ مادری
محسن حدادی
توافت‌های ایران و خارج
صالح شخصی
نحن معترضون غلیظاً للخلیج الفارسیه
حمید ربیعیان
همچون یک کدوتنبل
محمد جاوید

بایگانی  
بوی جوی مولیان
دومین بزرگترین کتابخانه‌ی دنیا
به بزرگی یک دائرة‌المعارف
خال لب

بایگانی  
به سجده افتادن
هاجر قاسمی
واسطه‌ی نجوا
نفیسه مرشدزاده
مصطفای من
مطهره طبیبی
ستاره‌ای دنباله‌دار، گریزان به آغوشت
مصطفی حسن‌زاده

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام