کتاب نیوز  شناسنامه

آفتاب در آینه‌ی دانشگاه‌های ایران

دومین طرح ملی اندیشه‌شناسی حضرت امام خمینی (ره) با نام "آفتاب در آینه" در قالب سلسله مسابقات بزرگ کتاب‌خوانی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش کتاب‌نیوز، سرپرست این مرکز با بیان این خبر، گفت: «هدف از برگزاری مسابقه‌ی بزرگ کتاب‌خوانی دانشجویان سراسر کشور، آشنایی دانشجویان کشور با اندیشه و سیره‌ی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی با توجه به عنصر زمان و مکان است.»

به گفته‌ی سیدمحمد هاشمی تروجنی، آشنایی نسل جوان دانشگاهی با آثار و اندیشه‌های حضرت امام (ره) و توسعه‌ی زمینه‌های مشارکت دانشگاهیان در ترویج اندیشه‌ی آن حضرت، از دیگر اهداف این طرح ملی است. این طرح ملی با همکاری مرکز فرهنگی دانشجویی امام (ره) و انقلاب اسلامی، مؤسسه‌ی تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیریت امور فرهنگی دانشگاه تربیت معلم برگزار می‌شود.»

این مقام مسؤول در مرکز فرهنگی دانشجویی امام (ره) و انقلاب اسلامی جهاد دانشگاهی، با اشاره به این‌که در دومین دوره‌ی طرح ملی اندیشه‌شناسی حضرت امام (ره)، دو کتاب "انتخابات در اندیشه‌ی امام خمینی (ره)" و "قیام عاشورا در کلام و پیام امام خمینی (ره)" به مسابقه گذاشته می‌شوند، گفت: «دانشجویان با مطالعه‌ی این دو کتاب در این مسابقه با آرا و اندیشه‌ی حضرت امام (ره) درباره‌ی انتخابات و اهداف نهضت حسینی آشنا می‌شوند.»

هاشمی یادآور شد: «این طرح در تمامی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه‌های آزاد اسلامی، پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور برگزار می‌شود و دانشجویان برای تهیه‌ی کتاب‌های مورد نظرر و فرم پرسشنامه‌ی مسابقه از اول بهمن‌ماه به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و مدیریت امور فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور می‌توانند مراجعه کنند.»

در اولین دوره‌ی طرح ملی سلسله مسابقه‌ی بزرگ کتاب‌خوانی "آفتاب در آینه" که در دانشگاه تربیت معلم برگزار شد، بیش از دو هزار و پانصد دانشجو از 200 دانشگاه کشور شرکت کردند. 

۱۳۸۶/۱۰/۲۵
 مطالب مرتبط 
برگزیدگان نخستین جشنواره امام(قدس) و انقلاب اسلامی

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام