
با حضور معاون صدا و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از "حمید عاملی" که به پدر قصهگویی ایران معروف است تجلیل شد.
این مراسم در استودیو شماره 8 رادیو تهران واقع در میدان ارگ برگزار شد و چهرههایی چون حسن خجسته، محمد حسین صفارهرندی، حمیدرضا خزاعی، قائم مقام معاونت صدا، جمعی از گویندگان رادیو مانند محمود سارنگ، ایرج برخورداری، عباس تهرانی، ژاله علو، علی آذری، صدرالدین شجره، امیر میریان، مریم نشیبا، امیر نوری، جعفر شیرازی و جمعی دیگر از کارمندان رادیو حضور داشتند . «حمید عاملی» نیز که این روزها به دلیل سرطان ریه در بستر بیماری به سر میبرد، به سختی به همراه همسرش «سهیلا عاملی» در این مراسم حضور یافت.
بنابر این گزارش، در ابتدای این مراسم «حمید عاملی» که روی صندلی چرخدار نشسته بود، به استودیو آمد و قبل از شروع برنامه گفت: من پنجاه سال از زندگی خود را در رادیو گذراندهام و از سال 1330 تا 1340 از شنبه تا پنجشنبه در استودیو ارگ برنامه اجرا کردم. وی افزود:در زمان ورودم به رادیو از مرحوم نصرتالله محتشم و سارنگ خواهش کردم که کارکردن در رادیو را به من یاد بدهند و عاشق خواندن دو خط شاهنامه بودم.
وی در ادامه ضمن تشکر از خجسته و صفار هرندی برای حضور در این مراسم گفت: با 202 اثر به ثبت رسیده جزو گویندگان پیشکسوت هستم و سعی می کنم زنده بمانم تا از مردم ایران تشکر کنم. باورم نمی شود که آقای خجسته و صفار هرندی کنار یکدیگر بنشینند و مرا مورد تفقد قرار دهند.
در این مراسم «عباس تهرانی»، «صدرالدین شجره»، «غزل تاجبخش» و «مریم نشیبا» از گویندگان رادیو در سخنرانیهای کوتاهی به ذکر خاطراتی از همکاری با «حمید عاملی» پرداختند.
در پایان این مراسم «حمید عاملی» برای مداوا به بیمارستان کسری تهران منتقل شد.
به گزارش فارس، "حمیدعاملی" که متولد 1320 است فعالیت خود را از سال 1350 در رادیو آغاز کرد و آخرین برنامه وی "قصه یک روز تعطیل" بود که 33 سال به طور مداوم روزهای جمعه از رادیو پخش میشد. این برنامه در شهریور ماه سال 1385 به دستور مدیر رادیو تهران متوقف شد و پس از 49 سال، فعالیت حمیدعاملی در رادیو متوقف شد.