کتاب نیوز  شناسنامه

جمعه آئین سالگرد درگذشت محمدی اشتهاردی

آئین اولین سالگرد درگذشت "محمد محمدی اشتهاردی" از مورخین معاصر جهان اسلام و اهل بیت (ع) جمعه 16 آذر در قم برگزار می‌شود. 
   
 
مرحوم محمدی اشتهاردی از مفسرین قرآن کریم و از مورخین معاصر جهان اسلام و اهل بیت (ع) بود که آذر ماه سال گذشته در سن 62 سالگی در قم درگذشت.

محمد ملامحمدی مشهور به محمدی اشتهاردی از علمای برجسته حوزه علمیه قم بود که بیش از 150 جلد کتاب درخصوص تاریخ اسلام و زندگی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را به رشته تحریر در آورده بود.

وی در نوشتن 27 جلد از کتاب "تفسیر نمونه" و تحریر کتاب "تفسیر پیام قرآن" همکاری داشت و آثار پژوهشی و تحقیقاتی گران‌سنگی از وی در خصوص تاریخ تشیع و فقه جعفری به جای مانده است.

مراسم سالگرد این عالم ربانی عصر جمعه 16 آذر ماه در مسجد امام حسن عسکری (ع) قم برگزار و سپس مراسمی نیز در مزار وی برگزار خواهد شد.

همچنین بمناسبت اولین سالگرد درگذشت محمدی اشتهاردی ویژه‌نامه‌ای به نام «حکایت دوست» که به معرفی زندگی و آثار این عالم ربانی و خاطرات و نظرات جمعی از علماء، اندیشمندان و نویسندگان حوزه تاریخ اسلام و تفسیر قران جمع آوری گردیده، منتشر خواهد شد. همزمان با سالگرد درگذشت محمدی اشتهاردی وبسایت این عالم ربانی به آدرس www.mohammadieshtehardi.com راه‌اندازی و برخی از آثار و‌نوشته‌های وی بر روی شبکه جهانی اینترنت قرار گرفت.

 

۱۳۸۶/۰۹/۱۵
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
واکنش سریع! به تفریحات و بیکاری امیرخانی
من به این "جوان" حق می‌دهم که در آن هوای گرم انجمن قلم که تابستانها حتی یک کولر نداشت؛ توهم نویسندگی پیدا کند... شما آمار نویسندگان بیکار در این دولت را با تمام دولت‌های قبل و بعد از انقلاب مقایسه کنید... ما اصولاً غلط می‌کنیم از زبان قاضی مرتضوی شوخی شوخی حرف بزنیم!
۱۳۸۷/۰۹/۰۳
120دقیقه‌برای‌9کتاب‌/ عماد افروغ
خطری که ما را تهدید می‌کند؛ سیاسی شدن دین و یا به عبارتی «ماکیاولیسم» مذهبی است... آیا این امکان وجود ندارد که قدرت سیاسی و یا حتی قدرت اقتصادی محور تعیین ارزش‌ها و حق و باطل شوند؟... قابلیت‌های نظری خود را به رخ غرب می‌کشیم اما غرب را مرجع داوری تلاش‌های خود قرار می‌دهیم... یکی از پیش فرض‌های روشنفکری «حق مدار بودن» آن نسبت به انسان‌هاست.
۱۳۸۷/۰۸/۲۹
ادبیات توان تغییر ندارد / مصطفی مستور
هیچ‌کس با خواندن یک رمان متحول نمی‌شود... ادبیات نمی‌تواند زندگی ما را به معنای جوهری تغییر دهد. چیزهای بسیاری وجود دارد که می‌تواند تأثیری عمیق‌تر و شگفت‌تر از ادبیات داشته باشد. این کار از عهده‌ ادبیات برنمی‌آید... ساختار زندگی ما در غم و اندوه تنیده است و اندوه بشری خیلی بیشتر از شادی‌های اوست.
۱۳۸۷/۰۸/۲۵

بایگانی  
اجرت
پرسیوال اورت / اسدالله امرایی
نفر چهارم
جان راسل / محسن حدادی
چند روایت معتبر درباره‌ی برزخ
مصطفی مستور
ساعت خواب
سید علی موسوی
مرغ ِ بخش
ایتالو کالوینو / اعظم رسولی
کِرم شلیل
نادر ابراهیمی
این زنان
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
شوهر آمریکایی
جلال آل احمد

بایگانی  
به کُشته مرده‌های تو قسم
کاظم بهمنی
من دف نوازِ صورتِ خورشیدم
حافظ ایمانی
مرد‌ آن‌‌است که از نسل‌سیاوش باشد
حامد عسکری
فرجام تلخ آرزو
یوسفعلی میرشکاک
خویش را اول مداوا کن
حاج میرزا حبیب خراسانی

بایگانی  
خواجــــه پیشی
سعید سلیمانپور (بوالفضول ‌الشعرا)
شوهر کامپیوتری
ابوالفضل زرویی نصرآباد
مرگ تدریجی یک آبگوشت بزباش
رویا صدر
قسمت آخر ترانه‌ مادری
محسن حدادی
توافت‌های ایران و خارج
صالح شخصی

بایگانی  
شیخ بهایی در ملک
دفاع به روایت ارتش
بوی جوی مولیان
دومین بزرگترین کتابخانه‌ی دنیا

بایگانی  
ماندن در مدار تو
نفیسه مرشدزاده
به خیال خودم کسی شدم
محسن حاجی کریمی ساری
بخشش یا انتقام؟!
مهران محرمیان
به سجده افتادن
هاجر قاسمی

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام