"همزمان با پایان نگارش رمان "حسد" در هفته جاری نگارش فیلمنامه "واخوردها" را مجددا آغاز میکنم تا در صورت امکان بهمن ماه این فیلم را کلید بزنم. "
مسعود کیمیایی در گفتگو با فارس ضمن بیان این نکته در مورد رمان جدید خود گفت: این رمان در همدان و در زمان عینالقضات همدانی اتفاق میافتد و خود شخصیت عینالقضات هم در آن حضور دارد.
وی با اشاره به انتخاب نام "حسد" برای این کتاب، تنها گفت: از قدیم مثلی است که گفتهاند: «عالمان به علت حسد از بین میروند و همدیگر را از بین میبرند».
وی در مورد زمان و چگونگی انتشار رمان "حسد" گفت: تا پایان این هفته نگارش کتاب به پایان میرسد و احتمالا آن را برای چاپ به ناشر میسپارم.
شایان ذکر است به خاطر وجود فضایی دور از ذهن و سبک خاص کیمیایی در روایت، از کتاب قبلی او (جسدهای شیشهای) استقبال چندانی نشده و مورد توجه منتقدان مطبوعات نیز قرار نگرفته بود.