کتاب نیوز  شناسنامه

رمان و فیلم جدید! مسعود کیمیایی

"همزمان با پایان نگارش رمان "حسد" در هفته جاری نگارش فیلمنامه "واخوردها" را مجددا آغاز می‌کنم تا در صورت امکان بهمن ماه این فیلم را کلید بزنم. "
   
مسعود کیمیایی در گفتگو با فارس ضمن بیان این نکته در مورد رمان جدید خود گفت: این رمان در همدان و در زمان عین‌القضات همدانی اتفاق می‌افتد و خود شخصیت عین‌القضات هم در آن حضور دارد.

 وی با اشاره به انتخاب نام "حسد" برای این کتاب، تنها گفت: از قدیم مثلی است که گفته‌اند: «عالمان به علت حسد از بین می‌روند و همدیگر را از بین می‌برند».

وی در مورد زمان و چگونگی انتشار رمان "حسد" گفت: تا پایان این هفته نگارش کتاب به پایان می‌رسد و احتمالا آن را برای چاپ به ناشر می‌سپارم.

شایان ذکر است به خاطر وجود فضایی دور از ذهن و سبک خاص کیمیایی در روایت، از کتاب قبلی او (جسد‌های شیشه‌ای) استقبال چندانی نشده و مورد توجه منتقدان مطبوعات نیز قرار نگرفته بود.

 

۱۳۸۶/۰۸/۲۲
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
چوبک ‌سبک ندارد / محمد رضا بایرامی
از کارهای چوبک ما به یک کلیت نمی‌رسیم که بتوانیم آن را سبک تلقی کنیم... در کارهای ناتورالیستی‌اش زیاد می‌بینید که در آن سعی می‌کند زشتی‌ها، پلیدی‌ها، پلشتی‌ها و دردهای جامعه را نشان دهد. انگار دارد لجنی را به هم می‌زند که می‌داند به هم زدنش جز اینکه بوی تعفن را در فضا پراکنده کند، ویژگی دیگری ندارد.
۱۳۸۷/۰۵/۱۱
در مسیر انسانیّت / عبدالله جوادی آملی
مأموریت جوشش این است که این آب جوشیده را می‌گوید‌: تو که داغ شدی، نوبت تو تمام شد. تو باید بالا بروی، آنها که سردشان هست باید بیایند، گرم بشوند... حضرت فرمود: من حکومت را پذیرفتم برای اینکه همگان بجوشند. هیچگاه انجماد و یخ بستگی را ما امضاء نکرده‌ایم.
۱۳۸۷/۰۵/۰۸
نامه‌های بدون نشانی/ فاطمه علیزاده
اسکار در این بازی باید هر روز را برای خودش، ده سال حساب کند. او تا دوازده روز آینده، صد و بیست ساله می‌شود و در هر یک از این روزها آثار گذران عمر و شرایط مقتضی با سنش، برایش نمایان خواهد شد.
۱۳۸۷/۰۴/۳۱

بایگانی  
لحظه‌ی زخمی‌شدن حباب
مجتبی زحمتکش
پاپوش
مجید قیصری
فروشگاه عربی
زکریا تامر
انجمن مخفی / فصل دو
احمد شاکری
بعد از ظهر سگی
فرورتیش رضوانیه
بی‌پناه
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
دعوتی برای نوشیدن چای
یوسف شارونی / حسین سیدی
در رؤیاى بابل / فصل اول
ریچارد براتیگان / پیام یزدانجو

بایگانی  
از آسمان نگاهت ستاره می‌خواهم
حمیدرضا برقعی
سفره اگر نمی‌نهی‌دربه‌چه‌باز‌می‌کنی
شیخ اجل سعدی
در طوفان‌نامت کشتی‌پیغمبران گم‌شد
علیرضا قزوه
گل خیر آشنایی
فخرالدین عراقی
ما به اندازه‌ی‌هم سهم ز دریا بردیم
محمدعلی بهمنی

بایگانی  
توافت‌های ایران و خارج
صالح شخصی
نحن معترضون غلیظاً للخلیج الفارسیه
حمید ربیعیان
همچون یک کدوتنبل
محمد جاوید
بررسی ابعاد ادبی"یه توپ‌دارم‌قلقلیه"
رضا احسان‌پور
مترو حیوان نجیبی است
علیرضا لبش

بایگانی  
دومین بزرگترین کتابخانه‌ی دنیا
به بزرگی یک دائرة‌المعارف
خال لب
کتاب لندن

بایگانی  
ستاره‌ای دنباله‌دار، گریزان به آغوشت
مصطفی حسن‌زاده
نشانه
مهران محرمیان
قلپ
نفیسه مرشدزاده
خدا سلام رساند و گفت...
عرفان نظر آهاری

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام