کتاب نیوز  شناسنامه

گردهمایی مکتب شیراز در آذرماه جاری

گردهمایی مکتب شیراز که به هنر، ادب و اندیشه قرن هفتم تا نهم هجری می‌پردازد، آذرماه سال آینده در تهران و شیراز برپا می‌شود.

به گزارش کتاب‌نیوز گردهمایی مکتب شیراز، به مطالعات تاریخی، تطبیقی، شخصیت‌شناسی و نسخه‌شناسی و بررسی و تحلیل آثار نگارگری، خوشنویسی، موسیقی، هنرهای صناعی، معماری و شهرسازی، ادبیات، زبان شناسی، حکمت و عرفان هنری در سده‌های هفتم تا نهم هجری می‌پردازد.

حوزه هنر و فرهنگ شیراز در سده‌های هفتم، هشتم و نهم هجری با حضور بزرگانی چون، حافظ، سعدی، فرهاد نقاش، عبدالحی جنید نقاش، قطب الدین شیرازی و بسیاری دیگر از هنرمندان، شاعران و اندیشه ورزان، نقش بی بدیلی را در حفظ و اعتلای فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی ایفا کرده است. همین امر فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران را بر آن داشت تا با هدف پژوهش و بازشناسی حوزه‌های فرهنگی، ادبی و هنری شیراز، این گردهمایی را در پاییز 87 برگزار کند.
گردهمایی بزرگ مکتب شیراز آذرماه سال 87 در تهران و شیراز برگزار می‌شود.

شایان ذکر است کمیته‌ای با عنوان نسخه‌شناسی مکتب شیراز، نسخه‌های خطی هنرهای نامبرده را بررسی و چاپ خواهد کرد.

 

۱۳۸۶/۰۷/۰۲
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
صلی‌الله علیک یا اباعبدالله/ ویژه
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام