کتاب نیوز  شناسنامه

اعترافات تکان‌دهنده یک تروریست اقتصادی

"اعترافات یک تروریست اقتصادی" داستان مردی است که به خاطر برخورداری از مزایای مالی فراوان و اغنای ناهنجاری‌های روانی خویش، روح خود را برای مدت‌های مدید به نظام فاسد شرکت سالاری فروخت.

 این کتاب را نشر فرس در 1500 نسخه منتشر کرده و مرجان صالحی آن را ترجمه کرده است.

"جان پرکینز" نویسنده این کتاب، همان تروریست اقتصادی است که سرانجام بعد از سا‌ل‌ها فعالیت‌های ناسالم اقتصادی در جدال با وجدان زنگار گرفته‌اش تسلیم شد؛ و پس از کاوش در روح و فطرت انسانی خویش تصمیم گرفت، حقایق را افشا کند و از رازهای نهان و هزارتوی شرکت سالاری پرده بردارد.

او در این کتاب درباره نقش تروریست‌های اقتصادی در پیدایش و گسترش امپراتوری جدید جهانی نوشته است تا بدینوسیله شاید اولین گام را برای رستگاری خویش بردارد.

به گزارش ایبنا، "پرکینز" در بخشی از مقدمه این کتاب می‌نویسد: «ابتدا در سال 1982 این کتاب را با عنوان اعترافات یک تروریست اقتصادی نوشتم. کتاب به روسای جمهور دو کشور تقدیم شد، مردانی با روحیات مشترک مورد احترام من بودند،«جیم رولدوز»رئیس جمهور اکوادور و «عمر توریخوس» رئیس جمهور پاناما. هر دو در سانحه انفجار و سقوط هواپیما کشته شدند. مرگ آنها اتفاقی نبود. آنها مورد سوء قصد واقع شدند زیرا مخالف همکاری گروه‌ها، دولت و سران بانکی بودند که هدف‌شان تشکیل امپراتوری جهانی بود.»

ما تروریست‌های اقتصادی نتوانستیم رولدوز و توریخوس را وادار به قبول خواسته خود کنیم. در نتیجه نوع دیگری از تروریست‌ها یعنی سازمان سیا با مزدوران دارای مجوز رسمی که همیشه مراقب ما بودند، وارد عمل شدند.

"اعترافات یک تروریست اقتصادی" 352 صفحه و 3500 تومان قیمت دارد.

۱۳۸۶/۰۳/۳۰
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
نسل دوم مهاجران / جومپا لاهیری
وقتی کسی به عنوان فرزند خانواده‌ای مهاجر در سرزمینی بیگانه بزرگ می‌شود، همواره معنای پدیده‌ای را که می‌توان بی‌ریشگی یا بی‌ریشه‌کردن خود نام گذاشت به‌خوبی درک می‌کند... من خود می‌دانستم که والدین‌ام چه کشیده‌اند و احساس بی‌ریشگی کاملا برایم ملموس و آشنا بود.
۱۳۸۷/۰۷/۱۷
اقتصاد اسلامی / شهید محمد باقر صدر
به خطر کلی گویی‌ها و تعمیم‌های بی‌فائده در باب رابطه‌ی اسلام با عدالت اجتماعی توجه داده؛ و به اجمال متذکر می‌شود که مفهوم عدالت اجتماعی به دو اصل فرعی "تکافل عمومی" و "توازن اجتماعی" منقسم می‌شود.
۱۳۸۷/۰۷/۲۲
شیعه در اسرائیل / معتز احمد
رسانه‌های گروهی این پدیده را خطرناک‌ترین تهدید علیه اسرائیل توصیف نمودند. شماری از گروه های "شیعی مذهب" در اسرائیل فعال هستند که به شکلی طبیعی در حال رشدند و با نهادها و گروه‌هایی ارتباط برقرار کرده‌اند که از نظر رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک‌اند.
۱۳۸۷/۰۷/۱۵

بایگانی  
ساعت خواب
سید علی موسوی
مرغ ِ بخش
ایتالو کالوینو / اعظم رسولی
کِرم شلیل
نادر ابراهیمی
این زنان
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
شوهر آمریکایی
جلال آل احمد
گرگین خان
سید علی موسوی
لحظه‌ی زخمی‌شدن حباب
مجتبی زحمتکش
پاپوش
مجید قیصری

بایگانی  
دست گمشده‌ها را مگر نمی‌گیری؟
کاظم بهمنی
چگونه بنوشم تو را که ساغر عشقی؟
حافظ ایمانی
بازا که در هوایت خاموشی جنونم
محمدرضا شفیعی کدکنی
لبخندی بزن تا عید فطر من
علیرضا قزوه
سهم تو یک قمار بزرگ است
محمدکاظم کاظمی

بایگانی  
مرگ تدریجی یک آبگوشت بزباش
رویا صدر
قسمت آخر ترانه‌ مادری
محسن حدادی
توافت‌های ایران و خارج
صالح شخصی
نحن معترضون غلیظاً للخلیج الفارسیه
حمید ربیعیان
همچون یک کدوتنبل
محمد جاوید

بایگانی  
دفاع به روایت ارتش
بوی جوی مولیان
دومین بزرگترین کتابخانه‌ی دنیا
به بزرگی یک دائرة‌المعارف

بایگانی  
به سجده افتادن
هاجر قاسمی
واسطه‌ی نجوا
نفیسه مرشدزاده
مصطفای من
مطهره طبیبی
ستاره‌ای دنباله‌دار، گریزان به آغوشت
مصطفی حسن‌زاده

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام