کتاب نیوز  شناسنامه

سرگذشت عجیب موسسه پکا

پکا به دلیل بدهی سنگین مالی و ترس از تصرف ملک کتابفروشی توسط بانک رفاه، مجبور است ملک خود را در 3 سند مجزا به فروش برساند.

 هیات مدیره شرکت پخش و توسعه کتاب ایران "پکا"، مجبور شده است تا هر چه سریعتر ملک کتابفروشی پکا واقع در خیابان فلسطین را تکه تکه و با 3 سند مجزا به فروش برساند.
شنیده‌های خبرنگار میراث خبر حاکی است که بانک رفاه کارگران شعبه فردوسی، برای دریافت بدهی خود از پکا، که بالغ بر 8 میلیارد ریال است، اجرائیه دومی برای تصرف و تخلیه ملک کتابفروشی پکا گرفته است.

دیگر شنیده‌ها همچنین حکایت دارد که در صورت تصرف ملک پکا توسط بانک مذکور، پکا حتی قادر به پرداخت بدهی‌های خود به طلب‌کاران شرکت که بالغ بر 40 میلیارد ریال است، نخواهد بود. بانک رفاه در صورت تصرف و تخلیه ملک، قسط‌هایی را که قبلأ پکا پرداخت کرده، بازمی‌گرداند و صاحب کل ملک می‌شود که مابقی کارهای مالی آن هم به زمان زیادی برای بررسی نیاز دارد که سهام‌داران را وارد مناقشات حقوقی می‌کند.

همچنین برخی از طلب‌کاران پکا دادخواستی به قوه قضائیه داده‌اند تا از این طریق بتوانند پول‌های خود را از این شرکت دریافت کنند.جلسات هیأت مدیره پکا چند وقتی است که به صورت نامنظم برگزار می‌شود و این در حالی است که مدیرعامل این موسسه نیز طی نامه‌ای به تاریخ 31/2/86 از سمت خود استعفا داده است.

 

۱۳۸۶/۰۳/۲۰
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
صلی‌الله علیک یا اباعبدالله/ ویژه
فروش اینترنتی "امید و دلواپسی"
بازارچه‌ی کتاب‌های دست دوم
پژوهشکده فرهنگ و معارف
ماهنامه‌ی فرهنگی تحلیلی
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام