یک کانادایی هزاران کتاب خود را در اعتراض به عدم حمایت جامعه از فرهنگ مکتوب در کنار خیابان به آتش کشید. به گزارش مهر به نقل از آسوشتیدپرس، تام وین (Tom Wayne) که در طول ده سال هزاران کتاب جمع آوری کرده بود، در اقدامی شگفت انگیز تمام آنها را به آتش کشید.
این کتاب ها در زمره پرفروشترین، کمیاب ترین و بهترین رمانها، داستانها و شعرهای معاصر بودند. او این اقدام خود را اعتراض به عدم حمایت جامعه از فرهنگ مکتوب ذکر کرد و گفت: این کار، مراسم تدفین اندیشه در آمریکای امروز است.
این گزارش حاکی است، شعله های آتش تا حدی بالا گرفت که آتش نشانی شهر کانزاس خود را به محل آتشسوزی رساند و به زحمت آتش را خاموش کرد.
تام وین که حدود بیست هزار کتاب را آتش زده بود، به خبرنگاران گفت: "دفعه بعد برای این مراسم تدفین، مجوز خواهم گرفت!"