کتاب نیوز  شناسنامه

یک قرن داستان علمی تخیلی از ژول ورن تا ونه گات در آمریکا گردآوری شد
نمایشگاه "یک قرن داستان علمی تخیلی: از ژول ورن تا کورت ونه گات" با بیش از 25 هزار کتاب، مجله، فیلم و آثار مرجع علمی تخیلی در دانشگاه دلاویر آمریکا برگزار می شود.

خبرگزاری میراث: نمایشگاهی با عنوان "یک قرن داستان علمی تخیلی: از ژول ورن تا کورت ونه گات" با بیش از 25 هزار عنوان کتاب، مجله، فیلم و آثار مرجع علمی تخیلی از 22 اوت تا 15 دسامبر (31 مرداد تا 24 آذر) در گالری مجموعه های ویژه دانشگاه دلاویر آمریکا برگزار می شود.

 

در این نمایشگاه آثار ادبی بزرگترین نویسندگان داستان های علمی تخیلی جهان نظیر "کورت ونه گات" رمان نویس و هجونویس معروف آمریکایی، "ساموئل دلانی" و "ادگار رایس بروکس" در کتابهای نایاب و چاپهای اول آنها و مجلات و فیلم های  علمی تخیلی به نمایش گذاشته می شود. 

 

تنها در بخش آثار کورت ونه گاتِ این نمایشگاه بیش از 80 نسخه از آثار این نویسنده به زبان انگلیسی و زبانهای دیگر علاوه بر نسخه های دست نویس آثار، نامه ها و یادداشتهای او به نمایش گذاشته می شود. 

 

با توجه به تعداد بی شمار نویسندگانی که در این ژانر به خلق آثار خود پرداخته اند، نمایشگاه یک قرن داستان علمی تخیلی بیشتر بر نویسندگانی متمرکز می شود که از مرز بین نسلها عبور کرده و به موضوعاتی جهانی نظیر جایگاه انسان در جهان، امکان وجود دنیاهای دیگر و اهمیت مذهب، محیط و سیاست در جوامع انسانی پرداخته اند.

 

این نمایشگاه به موضوع سانسور نیز می پردازد که ادبیات علمی تخیلی غالباً از آن مصون نمانده است.

نمایشگاه یک قرن داستان علمی تخیلی شامل آثار علمی تخیلی دهه های 1880 تا  1980 می شود که بیشتر این آثار در دهه های 1920 و 1930 خلق شده اند که به آن لقب "عصر طلایی ادبیات علمی تخیلی" را اطلاق کرده اند.

 

به منظور نشان دادن تاریخ و انواع ادبیات علمی تخیلی، نمایشگاه شامل بخشهای "آرمان شهرها و شهرهای غیر ایده آل"، "داستانهای علمی تخیلی فمینیستی"، "ادبیات جنسیت" و "دوره های متناوب" می شود.

 

پوستر طرح جلدهای رنگی کتاب ها و فیلمهای علمی تخیلی که پر از تصاویر هیولاها، سفینه ها و موجودات افسانه ای است، دیوارهای این نمایشگاه را زینت می دهد.

۱۳۸۵/۰۴/۰۳
 مطالب مرتبط 

هم اندیشی
ارسال صفحه به دوستان
چاپ

ادبیاتتاریخ و سیاستدین و فلسفهعلوم انسانیهنرمرجع

بایگانی  
کلاهمان پسِ معرکه است/امام موسی‌صدر
چهارده کشیش براى تبلیغ به کشور اوگاندا رفتند. اوگاندا یکى از کشورهاى آفریقایى است، که آقایان حتما اسمش را شنیده‌‏اند. چهارده کشیش به آنجا رفتند و بومیان آفریقایى آنها را خوردند! شما خیال مى‌‏کنید که از هدفشان دست کشیدند؟ خیر. چهارده زن راهبه را به جاى آنها فرستادند...
۱۳۸۷/۰۴/۱۲
کارور، مینیاتوریستِ شکست / مصطفی ‌مستور
زن و شوهرهای جهان داستانی کارور با درون‌هایی آشفته و روح‌هایی زخم خورده، به رغم نیازی که به مهرورزی هم دارند؛ تا شاید به کمک آن زخم‌هاشان را التیام بخشند؛ به طرز رقت‌آوری قادر به این کار نیستند.
۱۳۸۷/۰۴/۰۹
مافیا و ما‌ فی‌ها / حبیب‌الله شهبازی
"بی‌شرف‌ترین" کس آن بود که علیه خاندان و مردمش به حکومت حرفی بزند. هر چه بود باید در درون "خاندان" حل و فصل می‌شد. این نظام طی قرن‌ها آبدیده شد و انضباطی عجیب را شکل داد. به این ترتیب، به تدریج "ما فی‌ها" شکل گرفت.
۱۳۸۷/۰۴/۱۲

بایگانی  
فروشگاه عربی
زکریا تامر
انجمن مخفی / فصل دو
احمد شاکری
بعد از ظهر سگی
فرورتیش رضوانیه
بی‌پناه
آنتوان چخوف / سروژ استپانیان
دعوتی برای نوشیدن چای
یوسف شارونی / حسین سیدی
در رؤیاى بابل / فصل اول
ریچارد براتیگان / پیام یزدانجو
چند روایت معتبر درباره‌ی کشتن
مصطفی مستور
گلوی آهنی
میخائیل بولگاکف/ نیره توکلی

بایگانی  
گل‌های‌سرخ آفتِ جانِ پرنده‌هاست
آرش علیزاده
عاشق‌دل‌شده را پندخردمند چه‌سود
عبید زاکانی
به بوی زلف تو دم می‌زنم
هوشنگ ابتهاج
تو پَری؛ من مرغ مهاجر
غلامرضا طریقی
نمی‌شود که بهار از تو سبزتر باشد
نادر ابراهیمی

بایگانی  
همچون یک کدوتنبل
محمد جاوید
بررسی ابعاد ادبی"یه توپ‌دارم‌قلقلیه"
رضا احسان‌پور
مترو حیوان نجیبی است
علیرضا لبش
تمام پاسخ او یک کلام بود: زرشک!
مصطفی حسن‌زاده
نطق انتخاباتی سرلیست
استاد بوالفضول الشعرا

بایگانی  
به بزرگی یک دائرة‌المعارف
خال لب
کتاب لندن
رونمایی از گنبد نهم

بایگانی  
قلپ
نفیسه مرشدزاده
خدا سلام رساند و گفت...
عرفان نظر آهاری
ساعت، نه و ده دقیقه خون راه افتاد
محمدصادق کریمی
دریبل دوطرفه
مصطفی حسن‌زاده

       


پیشنهاد شما
پشت جلد
فهرست
فرم عضویت در خبرنامه‌ی کتاب
کارگاه روزنامه‌نگاری تجربی
بیش از 6 ساعت دیدار رهبر انقلاب با شاعران. 84 تا 86
انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی
درباره‌ی کتاب‌نیوز
روی جلد | پیشنهاد ما | نقد و نظر | بازارچه | کتابخانه | نقطه سر خط | پیشنهاد شما | دیگران | شناسنامه
کلیه حقوق متعلق است به موسسه « میراث اهل قلم » . باز نشر مطالب با ذکر « کتاب نیوز » بلامانع است.
طراحی سایت، هاست(هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام