مجموعه کاملی از تمامی داستانهای قرآن کریم در کتابی با عنوان «قصصالقرآن» به قلم جمعی از نویسندگان و علمای حوزه علمیه قم از سوی انتشارات دارالکتبالاسلامیه منتشر شد.
به گزارش کتاب نیوز به نقل از روابط عمومی دارالقرآن کریم، مرتضی احمدآخوندی، مدیر انتشارات دارالکتبالاسلامیه، ضمن اعلام این خبر عنوان کرد: نوشتار حاضر مجموعه کامل داستانهایی به روایت از قرآن کریم است که داستان زندگی پیامبران الهی بخش عمده آن را تشکیل میدهد.
وی افزود: این داستانها حدود هشت سال پیش به کوشش سید حسین حسینی و به قلم نویسندگان و علمایی مانند آیتاللهالعظمی ناصر مکارم شیرازی، حجتالاسلام و المسلمین محسن قرائتی، محمد محمدی اشتهاردی، محمدرضا آشتیانی، محمدجعفر امامی، عبدالرسول حسنی، محمود عبدالهی، سید حسین شجاعی و نورالله طباطبایی در قالب کتاب تفسیرالامثل منتشر شده بود.
آخوندی تصریح کرد: اثر حاضر ترجمه عربی این مجموعه داستانهاست که در قالب کتاب «قصص القرآن، مقبس تفسیر الامثل» برای استفاده در مجامع علمی و حوزوی منتشر شده است.
وی یادآور شد: ترجمه این کتاب را «سید صدرالدین قپانچی» امام جمعه شهر نجف و نماینده مجلس اعلای انقلاب اسلامی در عراق به عهده داشته است.
کتاب «قصصالقرآن» در 608 صفحه، شمارگان 3000 نسخه و بهای 65000 ریال منتشر شده است.
مدیر دارالکتب الاسلامیه همچنین از انتشار کتاب «جهان در آینده» از سوی این مؤسسه خبر داد. این اثر به بررسی اوضاع جهان در عصر ظهور حضرت ولی عصر(عج) میپردازد.
کتاب «جهان در آینده» به قلم «سیدمحمد موسوی کاشانی» در 384 صفحه، شمارگان 3000 نسخه و بهای 45000 ریال به زودی توسط مؤسسه دارالکتبالاسلامیه منتشر خواهد شد.